Gyakran feltett kérdések

SD memóriakártyaMicroSD memóriakártyaCompactFlash memóriakártyaMemoryStick memóriakártya
2023. február. 08. szerda 12:12
Gyakran feltett kérdések
 • Hogyan tudok itt vásárolni?
  Ezen a weboldalon nem tud rendelést leadni, ezen az oldalon csak összegyűjtöttük a memóriakártyákat és ha a tovább a rendeléshez gombra kattint átirányítjuk a webáruházba ahol leadhatja a megrendelését a memóriakártyára és több száz egyéb termékre egyszerre.
 • Milyen memóriakártyát kell vásárolnom a készülékemhez?
  Ez az első döntés amit el kell döntenünk, de sajnos erre pontos választ mi nem tudunk adni, ezért meg kell néznie a készülékén, hogy fel van-e tüntetve a foglalat mellett kis betűvel vagy jelzéssel a memóriakártya típusa, ha nincs akkor meg kell nézni a készülék használati utasítását, vagy a google segítségével rá kell keresnünk a készülékünk típusára, és a készülék leírásoknál biztosan fel van tüntetve a készülék memóriakártya támogatásának típusa.
 • Mekkora kapacitásra van szükségem?
  Erre a kérdésre is csak ön tudhatja a választ, ha nem szereti letöltögetni a számítógépére a képeket videókat, mert szereti magánál tartani és mutogatni a régi képeket és videókat akkor mindenképp a pénztárcája adjon csak határt a kapacitásnak. Egy 16GB-os memóriakártyára több ezer kép fér fel és videóból is akár egy óra is a videó minőségétől és a készülék tömörítésétől függően, így ezt a kapacitást a legtöbb átlag felhasználónak bátran ajánljuk.
 • Milyen sebességű memóriakártyát vásároljak?
  Ez is egy nagyon fontos kérdés, és erre is a legjobb választ a készülék leírása adhatja, de mindenképp mindig a gyorsabbat ajánlanám amíg csak pár száz forint a különbség, mert lehet, hogy arra is ugyan olyan jól fogja készüléke rögzíteni a képeket videókat, de ha gyorsan szereti nézegetni lapozgatni a képeket, videókat akkor nagyon sokat számít ha gyorsabb kártyáról kell beolvasnia a készüléknek a képeket. Az egyes kártyáknál a class4 és class10 közötti árkülönbség 200-500Ft ezért mindenképp érdemes a gyorsabbat választani.
 • Kiegészítőkkel vásároljam?
  Igen érdemes mindenképp memóriakártya adapterrel esetleg usb olvasóval választanunk, hiszen utólagos memóriakártya adaptert nem értékesítünk és itt is csak pár száz forint különbségről beszélhetünk. Például a Kingston 8GB class 10 Micro SD adapter nélkül jelenlegi ára 1820Ft adapterrel pedig 1878Ft. 
 • Milyen márkát válasszunk?
  Jelenleg az oldalon csak minőségi jól bevált márkájú memóriakártyákat értékesítünk, hiszen nekünk sem célunk a folyamatos termék cserélés, ezért csak jól bevált megbízható memóriakártya márkákkal foglalkozunk, de természetesen ezek között is vannak olcsóbbak és minőségi drága memóriakártyák, ha minőséget szeretne akkor mindenképp a SanDisk-et válassza, ha fontosabb önnek a jobb ár akkor a Kingmax kártyákat is nagyon ajánljuk, hiszen ez is egy több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező memóriakártya gyártó cég. Ha olcsó, de mégis megbízható terméket szeretne akkor az Omega márkát is bátran ajánljuk és a SiliconPower brand is nagyon elismert Európa szinte minden országában.
Márkák
Maxell memóriakártya rendelés
Kingston memóriakártya rendelés
MediaRange memóriakártya rendelés
SanDisk memóriakártya rendelés
TDK memóriakártya rendelés
Samsung memóriakártya rendelés
Intenso memóriakártya rendelés
Omega memóriakártya rendelés
Legolcsóbb termékek
Friss hírek

www.memoriakartya.eu